Klicka här för att köpa Öga mot Öga

ogamotoga_Book_Mockup_06.jpg
ogamotoga_Book_Mockup_06.jpg

Klicka här för att köpa Öga mot Öga

495.00

Pris inklusive moms, frakt och emballage.

240 sidor i formatet 235 mm x 300 mm. Tryckt med de krav på kvalitet som ämnet ställer.

Av Lars Falk, Claes Bergquist och Kurt Lundkvist.

________________

Är du student?

Skriv in rabattkoden STUDENT vid betalning för att erhålla din rabatt på 50kr.

________________

Vill du köpa fler än 2 böcker vänligen kontakta förlaget på ogamotoga@telia.com.

VÄNLIGEN ANGE ANTAL BÖCKER UNDER “QUANTITY”.

Quantity:
Köp
 

Det är tidigt 60-tal och Folkhemmet ska renoveras från grunden. Allt på hyllorna är nytt, nyare, bättre och bäst. Det kräver en helt annan reklam. Ständig upprepning av det gravt förenklade duger inte längre. Vad som sägs, och inte minst hur blir helt avgörande.

Det drar helt andra kreatörer till reklamens ateljéer. Grafiska konstnärer och flyhänta skribenter med dubbeltalangen artisteri och affärssinne tar plats. Respekt för mottagaren och djup insikt om att reklam alltid kommer objuden kräver en reklam som vet att föra sig. Som inte döljer sitt uppenbara uppdrag utan vågar ta matchen öga mot öga.

Kommunikation handlar om att bli sedd, hörd och tagen på allvar.

Det gäller alla samtal, stora som små i alla sammanhang. Den konsten är evig. Fundamenten påverkas varken av ny teknik eller andra media. Dess artisteri är ett ögonblicks verk. Värdet avgörs inte av hur många som såg det. Utan av hur många som berördes.

Efter långa yrkesliv i svensk reklams kreativa centrum fångar bokens upphovsmän vad Den kreativa revolutionen innebar, varför den behövdes, vad som blev resultatet och vad den har att lära dagens och morgondagens kreatörer.

Deras fältrapport, berättad med den helikoptersyn som följer av femtio års eftertanke, är berättelsen om en reklam som bröt ny mark genom att låna kommunikationskonstens uråldriga verktyg för sina ändamål. Precis som andra lånar den för sina.

Boken är skriven av Lars Falk och Claes Bergquist och formgiven av Kurt Lundkvist.

UTGRAD UR BOKEN